Maanantai 21.7.
Mausteista makkarakeittoa (M,G)
Suskin lasagnea (L)
Paahdettua lohta ja smetanakastiketta (L,G)
Intialaista kasvis-halloumipataa (L,G)
Keitettyjä perunoita (V,G)
Riisiä (V,G)
Mustikkakiisseliä (M,G)

Tiistai 22.7.
Porkkana-fenkolikeittoa (L,G)
Possunleikkeitä ja sienikastiketta (L,G)
Talon varraskebabia maustekastikkeessa (M,G)
Falafelpyöryköitä ja minttujogurttia (L,G)
Muusia (V,G)
Basmatiriisiä (V,G)
Vadelmavaahtoa (L,G)

Keskiviikko 23.7.
Bataatti-kookoskeittoa (L,G)
Uunilohta ja punajuuri-bearnaisekastiketta (VL,G)
Possun paahtofileetä ja tummaa rakuuna-dijonkastiketta (M,G)
Kasvisgratiinia (L,G)
Uusia perunoita (V,G)
Muusia (L,G)
Marjarahkaa (L,G)

Torstai 24.7.
Hernekeittoa palvikinkulla ja sipulilla (M,G)
Suskin pannupihvejä ja karamellisoitua sipulia (L,G)
Valkosipulivoilla täytettyjä kanaleikkeitä, kevätsipuli-korianteridippiä (L,G)
Kasvispihvejä (V,G)
Muusia (L,G)
Riisiä (V,G)
Pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa (L)

Perjantai 25.7.
Perinteistä lohikeittoa (L,G)
Lihastroganoffia (L,G)
Broilerinpaistia viherpippuri-tuorejuustokastikkeessa (L,G)
Paneroitua kalaa (L)
Kurkkumajoneesia (M,G)
Kermaperunoita (L,G)
Paahdettua perunaa (V,G)
Mangomoussea (L,G)