MAANANTAI 28.7.

Mustajuurikeittoa (L,G)
Pintasavustettua merilohta & thousand island -kastiketta (M,G)
Lihamureketta & sinappikermakastiketta (L,G)
Jyväpastaa & munakoiso–sienikastiketta (M)
Uusia perunoita (V,G)
Perunamuusia (L,G)
Kuningatarkiisseliä (M,G)

TIISTAI 29.7.

Paahdettua valkosipuli–sellerikeittoa (L,G)
Possunleikkeitä & ranch-dippiä (L)
Kanaa limoncellokastikkeessa (L,G)
Parsakaaligratiinia (L,G)
Paahdettuja yrttiperunoita (V,G)
Basmatiriisiä (V,G)
Banaani–karamellivaahtoa (L,G)

KESKIVIIKKO 29.7.

Pinaattikeittoa & keitettyä kananmunaa (L,G)
Paistettua merilohta & rapumajoneesia (M,G)
Mureaa häränpaistia punaviini–timjamikastikkeessa (M,G)
Gremolatalla maustettuja kasviksia (M,G)
Uusia perunoita (V,G)
Perunamuusia (L,G)
Mansikkarahkaa (L,G)

TORSTAI 30.7.

Hernekeittoa palvikinkulla & sipulilla (M,G)
Lampaanlihapyöryköitä & luumutomaattikastiketta (M,G)
Paneroitua puna-ahventa & tillikreemiä (L,G)
Kukkakaaliwingsejä (V,G)
Perunamuusia (L,G)
Riisiä (V,G)
Pannukakkua, kermavaahtoa & hilloa (L)

PERJANTAI 31.7.

Basilika–tomaattikeittoa (M,G)
Uunilohta & kantarellikastiketta (L,G)
Kanaleikettä & paprikamajoneesia (M)
Perinteistä kaalilaatikkoa (M,G)
Kermaperunoita (L,G)
Basmatiriisiä (V,G)
Vadelmamoussea (L,G)

LAUANTAI 1.8.

Parsakaalikeittoa (L,G)
Chorizopyöryköitä ja maustekastiketta (M,G)
Paneroituja kanan sisäfileitä ja paprikamajoneesia (L)
Uunikasviksia (M,G)
Kermaperunoita (L,G)
Riisiä (V)
Jälkkärilajitelma