MAANANTAI 18.8. Mausteista nakkikeittoa (M,G) Suskin lasagnea (L) Paahdettua lohta & smetanakastiketta (L,G) Kasvisgratiinia (L,G) Keitettyä perunaa (V,G) Basmatiriisiä (V,G) Vadelmakiisseliä (M,G) | TIISTAI 19.8. Porkkana–fenkolikeittoa (L,G) Possunleikettä & kantarellikastiketta (L,G) Talon varraskebabia maustekastikkeessa (M,G) Falafelpyöryköitä & minttujogurttia (L,G) Perunamuusia (V,G) Basmatiriisiä (V,G) Mansikka–raparperivaahtoa (L,G) |
KESKIVIIKKO 20.8. Bataatti–kookoskeittoa (L,G) Uunilohta & punajuuri–bearnaisekastiketta (VL,G) Possun paahtofileetä & tummaa rakuuna–dijonkastiketta (M,G) Uunifetapastaa (L) Uusia perunoita (V,G) Perunamuusia (L,G) Marjarahkaa (L,G) | TORSTAI 21.8. Hernekeittoa palvikinkulla & sipulilla (M,G) Suskin lihapullia & kermaista paistinkastiketta (L,G) Valkosipulivoilla täytettyä kanaleikettä & kevätsipuli–korianteridippiä (L,G) Kasvispihvejä (V,G) Perunamuusia (L,G) Riisiä (V,G) Pannukakkua, kermavaahtoa & hilloa (L) |
PERJANTAI 22.8. Kikherne–tomaattikeittoa (V,G) Lihastroganoffia (L,G) Broilerinpaistia viherpippuri–tuorejuustokastikkeessa (L,G) Paistettua lohta (M) & kurkkumajoneesia (M,G) Kermaperunoita (L,G) Paahdettua perunaa (V,G) Mangomoussea (L,G) | LAUANTAI 23.8. Mausteinen kikherne-tomaattikeitto (V,G) Paistettua lohta ja tsatsikia (L,G) Valkosipulivoilla täytettyä kananleikettä ja kurkkudippiä (M,G) Kermaperunoita (L,G) Haudutettua riisiä (V,G) Uunikasviksia (V,G) Jälkkärikimara |