MAANANTAI 18.8.
Mausteista nakkikeittoa (M,G)
Suskin lasagnea (L)
Paahdettua lohta & smetanakastiketta (L,G)
Kasvisgratiinia (L,G)
Keitettyä perunaa (V,G)
Basmatiriisiä (V,G)
Vadelmakiisseliä (M,G)
TIISTAI 19.8.
Porkkana–fenkolikeittoa (L,G)
Possunleikettä & kantarellikastiketta (L,G)
Talon varraskebabia maustekastikkeessa (M,G)
Falafelpyöryköitä & minttujogurttia (L,G)
Perunamuusia (V,G)
Basmatiriisiä (V,G)
Mansikka–raparperivaahtoa (L,G)
KESKIVIIKKO 20.8.
Bataatti–kookoskeittoa (L,G)
Uunilohta & punajuuri–bearnaisekastiketta (VL,G)
Possun paahtofileetä & tummaa rakuuna–dijonkastiketta (M,G)
Uunifetapastaa (L)
Uusia perunoita (V,G)
Perunamuusia (L,G)
Marjarahkaa (L,G)
TORSTAI 21.8.
Hernekeittoa palvikinkulla & sipulilla (M,G)
Suskin lihapullia & kermaista paistinkastiketta (L,G)
Valkosipulivoilla täytettyä kanaleikettä & kevätsipuli–korianteridippiä (L,G)
Kasvispihvejä (V,G)
Perunamuusia (L,G)
Riisiä (V,G)
Pannukakkua, kermavaahtoa & hilloa (L)
PERJANTAI 22.8.
Kikherne–tomaattikeittoa (V,G)
Lihastroganoffia (L,G)
Broilerinpaistia viherpippuri–tuorejuustokastikkeessa (L,G)
Paistettua lohta (M) & kurkkumajoneesia (M,G)
Kermaperunoita (L,G)
Paahdettua perunaa (V,G)
Mangomoussea (L,G)
LAUANTAI 23.8.
Mausteinen kikherne-tomaattikeitto (V,G)
Paistettua lohta ja tsatsikia (L,G)
Valkosipulivoilla täytettyä kananleikettä ja kurkkudippiä (M,G)
Kermaperunoita (L,G)
Haudutettua riisiä (V,G)
Uunikasviksia (V,G)
Jälkkärikimara